Hoe werkt het?

Op deze website kun je in actie komen als bedrijf, als school, met je vrienden en familie, of gewoon alleen! Soms is er nu eenmaal een ramp of doel dat jou zo aanspreekt dat je je er éxtra voor in wilt zetten. Dat kan op allerlei manieren: van cupcakes bakken tot een marathon lopen en je daarvoor laten sponsoren. Of misschien heb je wel een veel creatiever idee. Dit is hoe het werkt:

 

Stap 1

Maak op deze website jouw actiepagina aan. Dat kan specifiek voor één van onze projecten óf voor het Rode Kruis algemeen. 

 

Stap 2

Zodra je actie is aangemaakt kun je beginnen met fondsenwerven. Zo kun je jouw actiepagina gemakkelijk delen via mail, social media of whatsapp. TIP: het helpt om je actiepagina leuk aan te kleden, met een mooie beschrijving van jouw actie en wat foto’s.

 

Stap 3

Voltooi je actie en geef een leuke terugkoppeling aan al jouw donateurs.

 

Zet ‘m op met jouw actie en alvast hartstikke bedankt namens het Rode Kruis en alle afdelingen binnen het district Rotterdam-Rijnmond (oftewel de afdeling Goeree-Overflakkee, de afdeling Nieuwe Waterweg Noord, de afdeling Rotterdam, de afdeling Voorne-Putten en de Studentendesk). 💪

 

Bekijk onze 10 tips voor actiestarters